Comunicat de valoració de les eleccions municipals de 2019

Resultats eleccions municipals 2019
Resultats eleccions municipals 2019

Des d’Esquerra Republicana de Sant Feliu volem, abans que res, agrair a les 400 persones que ens han fet confiança en aquestes eleccions municipals. Millorem els resultats de 2015 en 110 vots, però ens quedem a les portes del segon regidor, per la justíssima quantitat de 2 vots.

L'objectiu d’Esquerra era l’obtenció de 2 regidors com a mínim, i fem una principal autocrítica a nivell local, doncs queda clar que no hem sabut traslladar a Sant Feliu la confiança dels 900 codinencs que han votat per Esquerra Republicana a Europa.  

No obstant, valorem positivament el fet que cap força té majoria absoluta després de 20 anys a Sant Feliu, amb la qual cosa les accions, projectes i iniciatives que prengui el futur govern, hauran d’estar més treballades i pactades amb la resta de forces de l’Ajuntament.

De la mateixa manera, el resultat deixa un partit guanyador, però amb només 4 de 10 vots. Tal i com vam dir el mateix diumenge, estarem a l’espera de les converses que puguem tenir amb la resta de forces polítiques que han obtingut representació.

Per suposat, seguirem treballant per aconseguir la confiança dels codinencs i pel nostre objectiu que no és cap altre que el de millorar la vida, el present i el futur de la gent de Sant Feliu de Codines.

Podeu consultar el detall dels resultats d'aquestes eleccions a través d'aquest enllaç.