Discurs de presa de possessió de regidor

Codinencs i codinenques, regidors, Alcalde,

Avui encetem una nova legislatura, i el primer que volem fer des d’Esquerra Republicana és donar les gràcies una vegada més, i avui creiem que toca, als 400 codinencs i codinenques que han confiat en nosaltres perquè siguem la seva veu a l’Ajuntament de Sant Feliu.

El nostre grup municipal restarà a l’oposició, des d’on treballarem per aconseguir canvis i millores pel nostre poble. Fa quatre anys, en aquest mateix Ple, vam dir que creiem que si bé cada grup té la seva opinió, hauríem de traçar i pactar entre tots les línies generals per tenir un poble millor. Esperem que la nova aritmètica municipal generi ara sí maneres de fer més plurals, obertes i de consens, sobretot per tirar endavant els temes principals.

Seguirem amb les mateixes ganes d’aprendre que el primer dia, doncs la política municipal és complexa alhora que agraïda, ja que et fa conviure el dia a dia amb els qui reben l’acció directe del que decidim i votem en aquest Ple Municipal, que no són altres que els ciutadans de Sant Feliu. Posem-los a ells sempre al davant, a ells i al poble, buscant la millora constant i la transparència en les nostres accions. I no oblidem mai, que estem aquí perquè ells ens han triat, i que se’ns dubte han de poder decidir més que cada 4 anys.

A nivell personal, vull agrair a la meva família, als amics, i companys el suport que m'han donat. En especial a la gent valenta d’Esquerra Republicana a Sant Feliu, un equip pencaire i compromès, amb qui és un plaer compartir aquest viatge. Intentaré ser digne del càrrec amb tota la humilitat del món, i des d'aquest mateix moment, quedo a la vostra disposició i la de tots els codinencs, per treballar per Sant Feliu i per Catalunya.

Visca la terra!

 

Pau Ibars
Regidor d’Esquerra Republicana de Catalunya
Ajuntament de Sant Feliu de Codines