Proposem accions per l'onada de calor d'aquest cap de setmana

termometre
termometre

Aquest cap de setmana torna a haver-hi una onada de calor similar a l’anterior. Cal que el termòmetre passi dels 40 graus perquè el govern municipal prengui alguna mesura excepcional per pal·liar la situació????

A l’anterior onada de calor es va improvisar, que si la piscina no tenia prou aforament (no es va sobrepassar), que si s’obria la biblioteca, etc. Però no es va fer una bona comunicació, la gent no es va assabentar correctament.

Des del grup municipal d’Esquerra Republicana, hem fet una instancia per tal d’exigir mesures urgents, com obrir la piscina de manera gratuïta (el cap de setmana no hi han casals), facilitar l’accés a la mateixa amb transport, bàsicament per la gent gran i la més necessitada, i que es garanteixi que aquesta informació arriba a la majoria dels codinencs.

També demanem mesures extres de precaució per evitar possibles incendis, informant als visitants dels mateixos que extremin les mesures de seguretat, restringir l’accés amb vehicles de motor mentre duri l’excepcionalitat o evitar que el jovent faci festes prop dels boscos, com passa sovint al Parc Usart, amb la perillositat especial que aquest emplaçament comporta durant èpoques amb perill d’incendis.